Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart vi har mulighet.
Close menu

HJEM CLARITY INCOGNITO INVISALIGN VOKSNE TANNREGULERING BARN TANNREGULERING VÅRE PRISER

Velkommen til din reguleringstannlege i Ås.

Vår høyeste prioritet er å tilby den høyeste kvaliteten i behandlingen i våre i moderne lokaler i Ås sentrum.

Vi benytter oss av den seneste teknologien & fremskrittene på markedet slik at du som pasient kan kjenne deg trygg på at resultatet blir akkurat slik som du ønsker.

Vi utfører tannregulering på barn & voksne, og våre yngste pasienter blir ofte henvist til oss allerede i 8 år alder for en innledende konsultasjon men ofte begynner ikke den kjeveortopediske behandlingen før alle de permanente tennene er på plass.

Det er nå også ganske vanlig at voksne søker råd hos oss for å forbedre utseendet på tenner og behandle bittfeil. Kjeveortopedisk behandling har både kosmetiske fordeler men kan også gi deg en bedre tyggefunksjon.
Du vil bli overrasket over hvordan de nye teknikkene og fremskrittene har endret behandlingstiden samt åpnet opp mulighetene for rask og effektiv usynlig tannregulering.

Vi vil alltid lytte til dine ønsker og kommunisere med deg slik at du forstår hva din behandling innebærer, samt hva som kan være fordeler og ulemper. Hos oss er det for tiden ingen ventelister, ønsker du å bestille en en konsultasjon hos oss kan du benytte kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg.

Du kan også lese mer om:
Tannregulering for barn
Tannregulering for voksne
Priser på Tannregulering

Vi forstår at alle pasienter har ulike behov, og vi er stolte av kvaliteten på behandlingene som vi leverer. Barn eller Voksen, våre kompetente kjeveortopeder i Ås er dedikterte til å hjelpe deg å få det smilet du ønsker- Et sunt og vakkert smil!

Kontakt oss/Bestill time eller ring oss på 91922722