Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart vi har mulighet.
Close menu

HJEM CLARITY INCOGNITO INVISALIGN VOKSNE TANNREGULERING BARN TANNREGULERING VÅRE PRISER

Tannregulering SKI

Har dere vært hos skoletannlegen i Ski og fått en henvisning til Tannregulering?

Ca.30 % av alle barn i Norge får kjeveortopedisk behandling.
Bittfeil skyldes nok oftest genetiske forhold , formen på ansiktet, samt kjevene er arvelig betinget. Tannregulering eller kjeveortopedi utføres for at du skal få et bedre bitt eller tannstilling, men også får at du skal få en bedre estetikk og et finere smil.
Tannregulering tar ofte mellom 1,5 år til 2,5 år, men selv etter at vi fjerner reguleringen vil vi kalle inn til regelmessige kontroller for å kontrollere at tannstillingen holder seg rett.

Hos oss behandler vi pasienter fra Ski med Tannregulering med de mest moderne metodene og materialene.Våre spesialister i kjeveortopedi eller reguleringstannleger har 3 års ekstra utdanning etter tannlegestudiet og kan behandle deg med refusjon fra HELFO. Du vil da kun betale egenandel. Les mer om våre priser

Vi holder til i Ås sentrum, nære Tog og busstasjon. Nærmeste busstasjon er Ås v.g.s. Til togstasjonen i Ås er det 500 meter.

Bor du i Ski og trenger tannregulering er du velkommen til å kontakte oss ved å ringe 91922722 eller benytte kontaktskjemaet;

Kontakt oss/Bestill time eller ring oss på 91922722