Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart vi har mulighet.
Close menu

HJEM CLARITY INCOGNITO INVISALIGN VOKSNE TANNREGULERING BARN TANNREGULERING VÅRE PRISER

Tannregulering

Ski

Smile Image
  • Gratis konsultasjon samt nødvendige røntgen bilder

  • Refusjon fra Helfo, betal kun egenandel

  • Timer på Lørdager/Søndager

  • Erfaren kjeveortoped med masse gode tilbakemeldinger på Google

Vurderer du Tannregulering?

Hos tannregulerings spesialistene nære Ski er vi spesialister på å gjøre tennene rette med usynlige metoder. Velger du en spesialist er du sikret en rask behandling med de mest moderne metodene. Enten du velger helt usynlig tannregulering bak tennene, nesten usynlige Invisalign regulering skinner eller vanlig klassiske metall klosser.Hvorfor velge oss som din reguleringstannlege I Follo?

Har du vurdert å regulere tennene dine en stund? Tannregulering øker selvtillit og den orale tannhelsen fin. Overbitt/underbitt og skjeve tenner gjør at man ikke smiler så mye som man vil og kanskje skjuler smilet ditt. I tillegg er det lettere å rengjøre tennene hvis de ikke står trangstilte.Pris på tannregulering i Ski

Pris på tannregulering varierer mellom 15 000 og 70.000 Kr, avhengig av hvilken type regulering du velger. Ved å ta en uforpliktende og gratis konsultasjon hos oss (inkludert rtg bilder) får du et kostnadsoverslag med mulighet for rentefri nedbetaling.Benytt kontaktskjemaet for å bestille din gratis konsultasjon hos regulerings spesialist.

Bestill din gratis konsultasjon ved a fylle inn skjemaet så Kontakter vi dere med ledige timeforslag